Tjänster

EkonomiAnalys är en fullservicebyrå som hjälper små och medelstora bolag med allt inom redovisning, bokföring, skatt, lön, affärsjuridik och personal. Hos oss kan du få hjälp med hela eller valda delar av ditt företags ekonomi. Här kan du läsa mer om vad vi kan göra för dig. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan skräddarsy våra tjänster just för dig!


Affärsjuridik

Affärsjuridik är ett område som Ekonomianalys och våra partners har stor erfarenhet inom.

Läs mer

Bokföring

Oavsett om du har ett litet eller stort företag, kan du tryggt lämna över din bokföring och redovisning till våra experter. Du väljer själv vad du vill ha hjälp med. Några timmars bokföring i månaden eller daglig skötsel av företagets ekonomi, det är helt upp till dig! Här kan du läsa mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Läs mer

Bokslut /årsredovisningar

Vid räkenskapsårets slut kan våra experter hjälpa dig med företagets årsredovisning och bokslut. Det enda du behöver göra är att ge oss det underlag vi behöver. Resten tar vi hand om!

Läs mer

Börsintroduktion

Vill du ta ditt företag till börsen? Vi har erfarenhet och kompetens för att hjälpa de kunder som strävar efter en framtida börsintroduktion.

Läs mer

Fakturahantering

Vi hjälper gärna till med hantering av dina leverantörers fakturor. Det enda du behöver göra är att godkänna fakturorna via internet. Resten tar vi hand om!

Läs mer

Kundfakturering

Vi hjälper gärna till med din fakturering. Det enda du behöver göra är att ge oss det underlag vi behöver. Resten tar vi hand om!

Läs mer

Löner och personal

En av våra absolut viktigaste uppgifter är att se till att våra kunder och deras anställda får rätt lön i rätt tid varje månad. Hos oss arbetar ett antal specialister med lönehantering och personalfrågor. Som kund kan du välja mellan att lägga över hela eller delar av löneadministrationen till oss.

Läs mer

Rapporter

Som företagare behöver du ofta lägga mycket tid på ekonomisk rapportering. Vi kan hjälpa dig att skapa de ekonomiska rapporter som till exempel banken, styrelsen eller Skatteverket vill ha!

Läs mer

Rådgivning

Våra redovisningskonsulter hjälper dig med rådgivning för att du ska lyckas bättre med ditt företagande.

Läs mer

Skatt och moms.

Skatt, moms och sociala avgifter behöver man ha stenkoll på som företagare. Vi är experter på området och hjälper dig gärna med allt som har med skattedeklarationer att göra!

Läs mer