Kontakt

EkonomiAnalys AB

Järfällavägen 106, 5 tr
177 41 Järfälla

Kontakt

Om oss

EkonomiAnalys är en redovisningsbyrå i Järfälla, Stockholm som hjälper små och medelstora bolag med allt inom redovisning, bokföring, bokslut, årsredovisning, skatt, lön, affärsjuridik och personal. Hos oss kan du få hjälp med hela eller valda delar av ditt företags ekonomi.

Vår främsta drivkraft är att göra det ekonomiska livet enklare och tryggare för dig som företagare. Rätt leverans, i rätt tid och till rätt pris är vårt motto. Med våra erfarna och engagerade redovisningskonsulter får du alltid en personlig service av högsta kvalitet. Här hittar du våra härliga medarbetare ››

Vi jobbar i team och som kund har du alltid minst två kontaktpersoner som är insatta i just ditt företag. Detta ger dig en extra trygghet och gör att vi kan ta hand om dina uppdrag även i semestertider och vid sjukdom.

Vi startade vår verksamhet redan 1983 och i dag är vi 20 medarbetare som gör allt för att våra kunder ska trivas och utvecklas på bästa sätt. Vi finns tillgängliga på telefon, mejl eller personliga möten året om. Oavsett om du har ett litet eller stort företag – eller om du behöver hjälp en gång i månaden eller varje dag – så finns vi här för dig! Som kund hos oss ska du kunna ge allt du har och fokusera på din kärnverksamhet – utan att behöva tänka så mycket på ekonomin. Den kan du med trygghet lämna över till oss!

Anledningen till att ni skall välja oss hittar du här under varför oss ››

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi arbetar och hur vi skulle kunna hjälpa just dig och ditt företag!

EkonomiAnalys är medlem i Sveriges Redovisningskonsulters förbund, SRF.

Vill du att vi tar kontakt?