Jobba hos oss

Vill du arbeta i en varm, personlig och utvecklande arbetsmiljö där alla känner sig hemma? Då ska du söka jobb hos oss på EkonomiAnalys. Här finns en stor möjlighet att växa kunskapsmässigt och professionellt – samtidigt som du blir en del av en stark gemenskap och laganda.

EkonomiAnalys är en flexibel och mänsklig arbetsplats där du får mycket frihet och samtidigt blir en viktig del av teamet. I dag arbetar 20 ekonomikonsulter på kontoret i Stäket och nu vill vi gärna bli ännu fler. Är du en erfaren och hängiven lagspelare som gillar att utvecklas och hitta lösningar, är du varmt välkommen att lämna din ansökan. Här är några anledningar till varför det är så bra att jobba hos just oss:

Frihet under ansvar
Vi tror på frihet under ansvar och livsbalans. Hos oss har du fria och flexibla arbetstider. Så länge ditt jobb blir gjort i rätt tid och på rätt sätt, kan du bestämma ditt schema själv. Du kan även arbeta hemifrån vid behov; så länge det fungerar med verksamheten och dina kunder.

Stark laganda
På EkonomiAnalys värderar vi vår laganda högt. Vår arbetsplats har ingen hierarki, vilket innebär att vi förväntar oss att alla tar ansvar, lyssnar och lär av varandra. Som lag delar vi ansvaret för verksamheten och hjälper varandra. Blir du sjuk eller om du behöver ta semester så sitter du inte ensam med allt ansvar. Vi jobbar i team och det betyder att det finns backup – både för dig som medarbetare och för dina kunder.

Erfarna konsulter med hög kompetens
Vi har satsat på medarbetare med hög kompetens och lång erfarenhet, vilket skiljer oss från många av våra konkurrenter. Detta leder till att våra kunder får en högre trygghet hos oss och att man som medarbetare får vara en del av ett väldigt kompetent arbetslag.

Kunddrivet
Vi prioriterar alltid våra kunder först, och alla medarbetare gör sitt bästa för att de ska vara nöjda. Vi ingår alla i samma lag och tillsammans kan vi lösa de svåraste uppgifterna.

Smidiga processer
Vårt jobb går ut på att lösa saker för våra kunder och därför letar vi hela tiden efter nya bättre processer och smidigare arbetssätt. Detta gäller allt ifrån vilken teknik och vilka digitala verktyg vi arbetar med till interna rapporteringssystem och kommunikation med kunder. När saker flyter och funkar är det mycket lättare att få effektivitet och arbetsglädje. Vi hinner mer, levererar bättre resultat – och har roligare på kuppen!

Roliga aktiviteter
För att prestera riktigt bra på jobbet, måste man ha kul och känna trygghet på sin arbetsplats. För oss är det viktigt att vi alla känner att vi jobbar bland vänner och att vi kan lita på varandra fullt ut. Därför hittar vi på aktiviteter tillsammans, även utanför arbetstid. Saker som får oss att lära känna varandra ännu bättre och som svetsar oss samman som team.

Utveckling
På EkonomiAnalys trivs vi med att utvecklas. Vår bransch förändras ständigt och om man gillar utveckling gillar man att jobba hos oss. För att få en effektiv organisation med glada medarbetare jobbar vi även med personlig utveckling, blanda annat genom att ge alla medarbetare en utbildning i Enneagramm.

Är du vår erfarna lönekonsult som bygger en ny avdelning?

Är du en erfaren lönekonsult som är sugen på att vara med att upparbeta en ny löneenhet på en...

Läs mer

Bli vår nya redovisningskonsult med möjlighet till avancemang!

Är du en redovisningskonsult som tycker om självständighet och ansvarskänsla? Söker du en stor möjlighet att växa kunskapsmässigt och...

Läs mer

Välkommen att bli vår skickliga seniora redovisningskonsult

Är du en erfaren redovisningskonsult som tycker om att leda både dig själv och andra? Vill du ha stor...

Läs mer